Uncategorized

Három nap, három éjszaka – mezítlábas könyvbemutatók

Örömmel osztom meg veletek, hogy több mint 15 év firkálás, körülbelül négy befejezett szárnypróbálgatás-regény és megannyi kez11062325_665436250224221_5976452890852619018_ndemény, a “sufnituningos” Vadludak vers- és történetgyűjtemény, valamint a Mezítlábas történetek novelláskötet után végre megjelent első igazi, valódi könyv formába öntött regényem! Nem volt egy “egyszerű menet” átvágnom magam a szerkesztés, korrektúra és a könyvkiadás dzsungelén, de a tavaly augusztusban a Budapestről Berlinbe tartó vonaton elvetett ötletmag fává serdült, és kitartásomnak köszönhetően most gyümölcsöt terem.
Ezt szeretném megosztani és ünnepelni veletek két, amolyan igazi mezítlábas, piknik-hangulatú könyvbemutató keretében!
Ha az időjárás is kedvez nekünk, az alábbi helyszíneken és időpontokban találkozhattok velem, hallhatjátok könyvem történetét és szerezhettek be exkluzív, dedikált példányokat:

Július 14., kedd 18.00: Székesfehérvár, Rózsaliget

Gyertek a Csitáry kúthoz, annak a közelében leszünk! (Térkép: klikk ide!)

Július 16., csütörtök, 17.30: Budapest, Gellért-hegy
A Verejték utca feletti réten találtok majd meg (Térkép: klikk ide!)

Ha szeretnétek jönni, facebookon jelezhetitek (amit érdemes megtenni, mert ha esik, itt fogom közölni a helyszínre vonatkozó B-tervet
– vagy írhattok emailt is
):
A fehérvári esemény linkje
A budapesti esemény linkje

Nyomjatok egy LIKE-ot a Három nap, három éjszaka facebook oldalának!

A rendezvényekre hozhatjátok barátaitokat, ismerőseiteket, családtagjaitokat! Az est fényét emelhetitek házi készítésű csemegékkel – limonádéról és házi zabkekszről én gondoskodom.
Várlak titeket szeretettel,
Réka

Leave a comment